top of page
Божиќна размена

Божиќна размена

Кратка содржина

 

Ема Далеј, заменска наставничка и надежна музичарка, посакува бел, снежен Божиќ, што сигурно нема да го добие во сончевата Аризона. Кога семејството на нејзината другарка годинава одлучува да си ја размени куќата со друго семејство во Карпестите Планини во Колорадо за време на празникот, не може да ја одбие поканата.

Тајлер Вест Прескот е популарен текстописец и талентиран музичар. Мајка му го убедува да одат во Аризона за Божиќ. Неволно се согласува, но судбината ги вмешува прстите и го пропушта летот. Она што не го очекува е да ја запознае милата и неодолива Ема. Се решава да остане, но не сака гостите да дознаат кој навистина е тој... Следува хаос.

Мелоди Карлсон раскажува една прекрасна божиќна приказна што ќе ви ги стопли срцата во студените зимски вечери.

  • Автор

    Мелоди Карлсон

ден370,00Price
bottom of page