top of page
Вистина или лага

Вистина или лага

Иларија очајно посакува да ја дознае вистината за нејзиниот татко. Но, колку повеќе се обидува да ја открие вистината, како да се обидуваат сè повеќе да ја сокријат.

Првата заљубеност за кратко ѝ го одвлекува вниманието од потрагата по вистината, но вистината сè повеќе ѝ се приближува заплеткана и со многу лага.

Дали Иларија ќе ја дознае вистината за нејзиниот татко и за причините поради кои се разделиле со нејзината мајка? Дали ова младо срце ќе искуси исцеление од тагата или ќе биде уште повеќе повредено?

  • Автор

    Ивона Петровска

ден320,00Price
bottom of page