top of page
Волшебното синџирче

Волшебното синџирче

Дедото на Ана и подарува синџирче за роденден, но не обично синџирче туку со вошебна моќ. Дедото и кажува може да ги исполни сите свои желби и да им помага на другите луѓе. Така Ана со волшебното синџирче се пушта во авантури и запознава многу нови пријатели и посетува многу различни светови.

  • Број на страници

    96

  • Автор

    Емилија Златкова Анастасова

ден150,00Price
bottom of page