top of page
Животен лет

Животен лет

Кратка содржина

Пилотот на хеликоптер, Пени Карлтон, е навикната на ситуации со висок стрес, но тоа што е принудена да слета на планина додека беснее невреме, со пациент во критична состојба и сериски убиец на слобода кој се крие во истата планина ги тестира нејзините вештини и нејзините нерви до крај. Таа преживува со помош на специјалниот агент на ФБИ, Холтон Сатерфилд. Пени успева да се спаси од опасностите на планината, но опасноста продолжува да ја следи на секој чекор.

Во следните денови, Пени е изложена на постојани напади. И кога вестите ќе стигнат до Холт дека тој можеби не го поразил вистинскиот убиец, ќе му биде потребно сè што имаат тој и Пени да го фатат озлогласениот убиец и да го донесат пред лицето на правдата – пред тој да фати еден од нив. Додека се соочуваат со опасностите и убиецот, постои голема можност да се запали искра на една љубов.

Возбудлива и неизвесна приказна до самиот крај, што ќе ве држи во неизвесност, притоа држејќи го вашиот адреналин на високо ниво.

  • Автор

    Линет Исон

  • Број на страници

    353

ден490,00 Regular Price
ден343,00Sale Price
bottom of page