top of page
Заглавена во средина

Заглавена во средина

Амхеарст, Пенсилванија е место за нови почетоци за репортерката со скршено срце Мери Крамер. Но, таа набрзо открива дека опасноста демне зад грмушките кога во багажникот од нејзиниот автомобил пронаоѓа мртво тело!

Проблемите не завршуваат тука - истрели, напади и згоден нов пријател кој можеби не е како што изгледа. Опкружена со осомничени, Мери ќе мора да ги искористи сите нејзини истражувачки вештини за да не стане вест на насловната страница - како следна жртва на убиецот.

  • Автор

    Гејл Ропер

  • Број на страници

    260

ден350,00Price
bottom of page