top of page
Заробена во сопственото тело

Заробена во сопственото тело

Кратка содржина:

 

Боже, ти ли си, судбината ли е? Испишана ли е нашата приказна уште во моментот кога доаѓаме на овој свет?

Првите детски насмевки тотално се несвесни за она што го носи иднината. Ден по ден, детското срце си ја признава својата „посебност“ во негативна смисла.

Ама што ако сепак се појави некој кој сето црнило ќе го избрка со еден замав и наместо него ќе запали светло на надеж во светот на една необична девојка? Што ако блесокот ги заслепи нејзините очи? Што ако набргу повторно се стемни и ноќта стане уште поцрна од претходната?

Вистинска приказна за поигрувањето со чувствата на најчувствителните. Приказна што читателот не го остава рамнодушен до самиот крај.

  • Автор

    Марга Велеска

  • Број на страници

    190

ден350,00 Regular Price
ден280,00Sale Price
bottom of page