top of page
Зимски ветрови

Зимски ветрови

Силни ветрови...

По раниот живот исполнет со трагедија, Дори Мекалистер си изгради тивко место за себе на западниот брег, далеку од пејзажот на своите претходни повредувања. Кога ќе добие вест дека човекот што ја одгледал е тешко болен, таа се враќа на местото полно со љубов и копнеж – и предавство.

Ветришта на љубовта...

Пастор Пол Тревелјан не ја видел жената што ја сака шест години. Кога ќе му се укаже втора шанса со неа, тој копнее да успее овој пат. Проблемот е во тоа што ако не ја врати назад, тоа би можело да го чини работата – и личната среќа.

Опасните ветришта...

Шармантниот и мирен град Сисајд сега има свој криминален бос, а полицајката Морин Галовеј би сакала да биде таа што ќе ги зацврсти обвиненијата. Нејзината истрага води до Дори Мекалистер, но дали Дори е соучесник или жртва? И зошто фармацевтот Фил Тревелјан е толку наклонет да ѝ се најде на патот на Морин?

Приказна за романса, криминал, зачудувачки мешавини, што можеби ќе го вжештат студенилото на зимата.

  • Автор

    Гејл Ропер

  • Број на страници

    350

ден450,00Price
bottom of page