top of page
Иларија

Иларија

Кратка содржина: 
Иларија е млада девојка, весела и среќна и опкружена со луѓе кои многу ја сакаат. Има неколку добри другарки со кои е многу блиска, а живее со мајка ѝ и брат ѝ кои се нејзина голема потпора во животот. Но, едно прашање ја прогонува целиот живот, прашање кое немо го избегнуваат и мајка ѝ и брат ѝ – каде е нејзиниот татко?Иларија со семејството оди во Охрид, на гости кај нејзиниот дедо, а таму открива дека постои некаква тајна што нејзината мајка ја крие од неа. Каква тајна крие мајка ѝ? Каде е татко ѝ? Иларија мора да открие. Но, дали ќе открие?

  • Автор

    Ивона Петровска

ден250,00 Regular Price
ден200,00Sale Price
bottom of page