top of page
Летни сенки

Летни сенки

Сообраќајната несреќа во која загинуваат сопругот и ќерката на Аби Патерсон, ѝ оставаат длабока хронична болка на Аби. Сепак, таа излегува од депресијата, решена да изгради нов живот за себе, далеку од своите доминанти родители. Во нејзи-ната совршена куќа на плажа е и еден младич, Марш Винслоу, кој е нејзин сопственик. Но кога Аби станува сведок на сообраќајна несреќа при што возачот бега и го остава повреденото девојче, Аби станува цел. Таа и Марш ги здружуваат силите за да откријат опасна тајна. Но додека се во таа потрага, нивните повредени срца се залекуваат и можеби постои можност и за љубов?

Уште еден роман на Гејл Ропер што ќе ве насмее со убавиот и ненаметлив хумор, ќе ги разнежи вашите срца, но и ќе го крене вашиот адреналин од непредвидените ситуации.

 

  • Автор

    Гејл Ропер

  • Број на страници

    444

ден490,00Price
bottom of page