top of page
Маскарада

Маскарада

Семејството на Елена Бисет решава да го помине последното лето во нивниот модерен дом на островот Мекинак. Бидејќи го губат семејното богатство, г-ѓа Бисет се надева дека ќе успее да ја омажи Елена со недостижниот милионер Честер Дарингтон.

Елена брзо се заситува од екстравагантните вечери и балови под маски, и повеќе сака да ги минува вечерите гледајќи ги ѕвездите од напуштениот светилник. Таму го запознава Чејс, згодниот туѓинец со кој ја дели љубовта кон ѕвездите. Заедно разрешуваат една мистерија закопана меѓу страниците на стариот дневник, додека Чејс не ја демаскира вистинската маскарада.

  • Автор

    Мелани Добсон

  • Број на страници

    349

ден490,00Price
bottom of page