top of page
Никогаш не откажувај се

Никогаш не откажувај се

Кратка содржина:

Форензичкиот генеалог Вилоу Андерсон ги следи стапките на својот покоен дедо во сопствената потрага по одговори за бебето киднапирано од болница пред повеќе од дваесет години. Случајот можеби е стар и ладен, но работите ќе се вжештат кога некој ќе се обиде неколку пати да ја убие за да ја спречи во откривањето на вистината.Поранешниот агент на ФБИ, и човекот во кој била вљубена Вилоу – Остин МекКејд, подготвено ја нуди својата помош за да ја заштити. Заедно тие ќе следат каде ги водат индициите, дури и ако тоа значи дека Остин мора да се соочи со родното место и минатото, каде што поминал голем дел од својот живот обидувајќи се да го заборави. Зошто било киднапирано девојчето и кој го киднапирал? Кој се обидува да ги спречи Вилоу и Остин да го пронајдат девојчето и каква тајна се крие?

  • Автор

    Елизабет Годард

  • Број на страници

    355

ден450,00 Regular Price
ден250,00Sale Price
bottom of page