top of page
Нов Ден, Нова Песна

Нов Ден, Нова Песна

ТИ ПЕАМ ЉУБОВНА ПЕСНА

 

Во шепотот на тишината,

во светлината на ноќта,

со зборовите на безгласноста,

со мелодијата на безвучноста,

ти пеам љубовна песна...

  • Број на страници

    66

  • Автор

    Емилија Златкова Анастасова

ден100,00Price
bottom of page