top of page
Патување низ тагата (книги 1, 2, 3, 4)

Патување низ тагата (книги 1, 2, 3, 4)

Сите ние поминуваме низ голема и длабока тага поради загуби во нашите животи. Тагата знае да нè паралезира и да не ни дозволи да продолжиме со животот.
„Патување низ тагата“ е серија од четири книгички што помагаат во соочување со загубата, во различни периоди по загуата, патување низ процесот на тагување до целосно залечување.
Можеби вие не минувате низ тој процес моментално, но можете да ги препорачате на некој пријател, што знаете дека минува.

 

 

  • Автор

    Кенет С. Хог

ден200,00Price
bottom of page