top of page
Се љуби и двапати исто

Се љуби и двапати исто

Дали човек може да љуби двапати исто? - е прашање што човек често го среќава во животот. Авторката раскажува една длабока љубовна приказна во која се обидува да одговори на ова прашање .

Калина е главниот протагонист во книгата, која иако целиот живот се обидува да живее живот „без грев“, сепак живото и носи големо искушение во животот.

Книга за љубовта, за онаа вистинската, искрена, чиста и страсна истовремено. Но, ова е книга и за човекот и разликите кои постојат помеѓу луѓето, за важноста на верата за поединецот и личниот живот, но и за важноста верата, националноста, традициите и разликите да не бидат пречки помеѓу луѓето .

    ден250,00Price
    bottom of page