top of page
Тајната за Розата Дафне

Тајната за Розата Дафне

Љубовта го прави човекот нежен и внимателен, но може ли љубовта да го направи човекот зол и убиец?

Лаура ја пронаоѓаат во бессознание во шумата во близина на замокот на Филицијан Григорович. Филицијан ја поканува Лаура да остане во замокот и бидејќи таа е уметник, ја замолува да слика на ѕидовите во библиотеката во неговиот замок, што е во фаза на реновирање. Таму го запознава Егор кој со сарказам и метафора постојано им зборува на Филицијан и Лаура. Лаура пронаоѓа дневник во кој ќе открие големи тајни.

Каква мистерија се крие во овој замок?

Какви тајни се запишани во дневникот?

Која е Розата Дафне и која е тајната за неа?

  • Автор

    Благица Наумова

  • Број на страници

    180

ден300,00 Regular Price
ден200,00Sale Price
bottom of page