top of page
Ти не си тој

Ти не си тој

Кратка содржина

 

Кога љубовта доаѓа на необичен начин, тешко е да се подготвите за нејзините подвизи. Тоа ѝ се случува на преубавата девојка по име Ада, која при првата неочекувана средба се вљубува во шармантниот Иван. Убедена е дека тој е вистинскиот и дека конечно животот ѝ тргнува во правецот на неизмерна среќа, но по неколку месеци сите тие верувања паѓаат во вода.

Непредвидливиот тек на животот ја врти својата насока за 360 степени и таа добива понуда за работа во совршениот италијански град Милано, каде што го запознава младиот бизнисмен Фабрицио.

Харизматичниот италијански директор на модната куќа „Бела каса“ успева по сè што проживеала Ада да ѝ го освои срцето. Но неговата мрачна тајна ќе ја повтори историјата на љубовни разочарувања и ќе ѝ го довлечка минатото пред нејзините нозе. Судбината ќе ја натера Ада да сфати кој е тој!

  • Автор

    Анита Петрова

  • Број на страници

    208

ден350,00Price
bottom of page