top of page
Ти си мојот Божиќ

Ти си мојот Божиќ

Стар Луис неволно се враќа дома за божиќните празници, без работа, сама и воопшто неподготвена да биде вовлечена во свадбените активности на нејзината сестра - или да биде сведок на бракот на нејзината сестра со поранешното момче на Стар и тоа токму на Бадник. Но кога шармантниот најдобар пријател на нејзиниот брат, Вејлон Емерсон, присуствува на прославата на Денот на благодарноста заедно со нејзиното семејство, Стар почнува да верува дека можеби враќањето дома не е толку лошо.
Додека Стар ги трпи подготовките за венчавката, таа се теши со присуството на Вејлон и наоѓа совршено одвлекување на вниманието во помагањето да ја обнови и одржи божиќната продавница на неговата покојна мајка. Како што расте искрата меѓу нив, Стар мора да одлучи што сака од животот - да се врати во Њујорк или да остане и да започне нов сон.
Радосна, пријатна и волшебна празнична романса од авторот Тони Шајло, добитник на наградата Кристи, што ќе ве држи во радосно празнично расположение под треперливите божиќни светилки.

  • Автор

    Тони Шајло

ден390,00Price
bottom of page