Промоција на романот „Девојчето со седа коса“

Промоција на романот “Тајната за Розата Дафне“ од Благица Наумова

295549619_189483663423744_3101649807545236778_n
295549619_189483663423744_3101649807545236778_n

press to zoom
295512533_189483783423732_8434383315162069559_n
295512533_189483783423732_8434383315162069559_n

press to zoom
294452520_189483720090405_5105240711705968753_n
294452520_189483720090405_5105240711705968753_n

press to zoom
295549619_189483663423744_3101649807545236778_n
295549619_189483663423744_3101649807545236778_n

press to zoom
1/15

Промоција на збирката поезија „Аберации на младоста“

293259599_10229535753081670_802704197113694636_n
293259599_10229535753081670_802704197113694636_n

press to zoom
293074044_192475056469863_3186533809080715230_n
293074044_192475056469863_3186533809080715230_n

press to zoom
иии
иии

press to zoom
293259599_10229535753081670_802704197113694636_n
293259599_10229535753081670_802704197113694636_n

press to zoom
1/14

Промоција на романот „Тајната за Розата Дафне“ - Благица Наумова

Промоција на романот „Продолжи да одиш“ - Елена Симоновска

Габриела Давидовска Баниќ, авторката на „Мајка од магла“ - интервју