top of page
Аберации на младоста

Аберации на младоста

„Верност не е ако ми кажеш те сакам.

Лага не е ако ми кажеш те мразам.

Нацртај ме еднаш онаква каква ме замислуваш.

Напиши ме таква каква што ме мислиш...“

 

Лирски стихови од срцето на младоста. Стихови што ќе ве разнежат, ќе ве восхитат, ќе ви ја растреперат душата и ќе ве напојат со ладна вода освежувачка. 

Поетска збирка за оние што уживаат и знаат како да се насладуваат со музиката на поезијата.

  • Автор

    Сашка Васкова

ден200,00 Regular Price
ден140,00Sale Price
bottom of page