top of page
Активна одбрана

Активна одбрана

Како поранешен воен хирург во Авганистан, Хедер Фонтејн е навикната на ситуации на живот или смрт. Но едноставно не очекува дека тие ситуации ќе ја следат до дома. Кога се враќа од забава, открива дека некој ѝ упаднал во куќата – и ѝ се заканува дека ќе ги убие нејзините пријателки. Таа се надева дека ќе најде сигурност за себе и дека нејзините пријателки нема да бидат во опасност со тоа што ќе го напушти градот и ќе се скрие во мало гратче. Но, неволјата ја следи дури и таму.

За среќа, демначот не е единствениот што ја набљудува Хедер. Тревис Вокер тајно ја набљудува со недели. Како сопственик на агенција за обезбедување, тој го прави тоа професионално. Заедно, Тревис и Хедер мора да откријат кој ја сака нејзината смрт - и зошто - пред да биде предоцна.

Најпродаваната и наградувана авторка Линет Исон ќе ве натера да гледате преку рамо додека се нурнувате во оваа брза приказна, исполнета со неизвесност, авантура и многу адреналин.

  • Автор

    Линет Исон

  • Број на страници

    345

ден490,00 Regular Price
ден392,00Sale Price
bottom of page