top of page
Заплеткани мрежи

Заплеткани мрежи

Фин ги „пензионираше“ своите боречки вештини, но може­би повторно ќе му затребаат кога опасноста почнува да наѕира во неговото мирно скривалиште...

Откако една катастрофална мисија на Средниот Исток ќе стави крај на шестгодишната кариера во војската, на Фин Мекгрегор му е потребна одддишка. Еден мирен месец во шумата звучи како совршен начин за да се издува. Но мирот не е на дневен ред кога ќе налета на уредничката на книги, Дејна Луис, сосетка која ги зацелува своите рани, но и која несомнено го привлекува. Некој постојано ѝ го нарушува престојот во колибата покрај езерото, која­што ја наследила од деда си.

Додека Фин и Дејна работат заедно за да откријат кој стои зад вознемирувачките настани, инцидентот зазема позаканувачки тон. И кога станува очигледно дека непри­јателот на Дејна можеби има смртоносна намера, Фин повторно се наоѓа во густо – спремен или не.

    ден490,00Price
    bottom of page