top of page
Остани со мене

Остани со мене

Кога прочуената авторка на библиски студии Џеневив Вудворд добива анонимно писмо за минатото на своите родители, се враќа во родниот град за да ја открие семејната тајна. Сепак, и неа ја стасува сопствената тајна кога Сем Тарнер, сопственикот на фарма, го открива срамот којшто таа толку напорно се трудеше да го сокрие.
Сем ја има прифатено сопствената тага, изолаци-јата и идентитетот како аутсајдер. Тој со години гради успешна кариера и се обидува да води спокоен живот. Последното нешто што му треба е да ја издава колибата на неговиот имот на некоја жена чиишто борби ги оживуваат неговите стравови и неуспеси. Сепак, не може да ѝ го сврти грбот кога најмногу ѝ треба.

  • Автор

    Беки Вејд

  • Број на страници

    466

ден550,00Price
bottom of page