top of page
Потопени

Потопени

Саботиран авион. Двајца мртви нуркачи во длабоките води.

Една единствена трага.

Бејли Крег вети дека никогаш повеќе нема да стапне во Јенси, Алјаска. Таа има лошо минато и репутација - а Јенси е град што не заборава. Таа се врати само за да ја погреба саканата тетка која загина во авионската несреќа, но потоа се појавуваат мрачни докази и сопствената експертиза на Бејли станува непроценлива за случајот.

Кол Мекена може да се соочи со опасни спасувачки нуркања. Тој може да се соочи со стравот дека убиец може да му се заканува на неговиот град. Но, соочувањето со реалноста на повторното појавување на Бејли е потежок предизвик. Таа му го скрши срцето... но се чини дека не е истата девојка која го напушти Јенси пред десет години. И тој не е истиот тип што таа го остави зад себе.

Тркајќи се со времето и зголемениот број тела, Бејли и Кол мора да се движат подалеку од повредите на нивното минато за да работат заедно додека вистината за она што е скриено во длабочините на морето конечно не излезе на површина.

  • Автор

    Дени Петри

  • Број на страници

    354

ден490,00 Regular Price
ден330,00Sale Price
bottom of page