top of page
Прифатлив ризик

Прифатлив ризик

Кратка содржина:

Сара Денинг е воена новинарка во армијата на САД на Блискиот Исток. Нејзиниот конвој е нападнат и таа е земена како заложник. Кога поранешниот армиски ренџер Гевин Блек е замолен од неговиот стар командант на единицата - импозантниот татко на Сара - да планира екстремно ризично спасување, тој неволно се согласува и успешно го извршува.

Сара е вратена во САД и е вознемирена зашто е отпуштена поради лажна психијатриска проценка и ветува дека ќе се врати во армијата. Сè додека не дознае за самоубиство-то на нејзиниот брат. Не можејќи да поверува дека нејзиниот брат би направил такво нешто, таа ги става на чекање своите планови и го бара Гевин да ѝ помогне да ја открие вистината. Она што го откриваат можеби е најголемата приказна во кариерата на Сара - ако може да преживее доволно долго за да ја напише.

  • Автор

    Линет Исон

  • Број на страници

    345

ден450,00Price
bottom of page