top of page
Тајните на госпоѓа Рејчел

Тајните на госпоѓа Рејчел

Кејт заминува во Лондон за да продолжи со високото образование. Таму запознава нови луѓе и стекнува нови пријатели. Ја запознава и госпоѓата Рејчел.

Но која е госпоѓата Рејчел? Какви тајни крие? Како сето тоа е поврзано со Кејт? Дали госпоѓа Рејчел е жртва или можеби не?

Приказна полна со мистерија, многу непредвидени пресврти и крај кој пов­то­рно навестува нова мисте­рија.

  • Автор

    Криси Гоб

  • Број на страници

    215

ден350,00Price
bottom of page