top of page
Храброста на жената

Храброста на жената

Раскази од животот и за животот, за пријателството, за љубовта, за силата и храброста на жената, за пожртвуваноста на мајката. Раскази со нам познати ликови, слични на нас, во кои ќе се препознаеме себеси или некој наш близок. Раскази кои бележат настани, навидум безначајни, а сепак толку значајни. Раскази за вредностите во животот и „ситниците“ кои се скапоцени. Раскази кои се една ретроспектива на животот.

  • Автор

    Силвана Панева

  • Број на страници

    129

ден250,00Price
bottom of page