top of page
Search

Рецензија од читател за „Новогодишна ноќ“

Елена Илиевска


ЗАПОЧНУВА ПРАЗНИЧНАТА МАГИЈА Ѕвончиња, ѕвончиња Ѕвонат на цел глас, Еве го и Дедо Мраз Доаѓа кај нас!

Тресок...Сообраќајка...За некого новогодишната магија се претвора во кошмар... После 6 месеци во кома, жената се буди во болница.Сопругот и докторите ја убедуваат дека има траума на мозокот и дека ќерката ја измислила, дека таа е сосема друга личност. Дали може повредата на мозокот да ви предизвика толкава траума за да дојде до целосна промена на идентитетот, да измислите сосема дека сте нова личност, дека ќерката со црвено капче, бело елече и кутијата со црвена панделка не се вистинити... Дали тој кобен ден пред новогодишната ноќ, ќе го промени целосно животот на едно семејство? Дали жената ќе заврши во лудница? Каква тајна се крие зад тој кобен ден? Како еден свештеник ќе се најде во средината на сите случувања? Чудни се божјите патишта...

Прочитајте ја оваа мистериозна приказна Секогаш пееме песни со децата на подолг пат, ми разбуди емоции

56 views0 comments

Comentários


bottom of page